Hoppa till innehåll

Barn i Fokus – Välgörenhetsprojekt i kenya

  • Under Construction !

Barn i Fokus arbetar för att ge utsatta barn i fattiga områden en chans till ett bättre liv. Här på St.Martins School i slumområdet Kibera får de ca 300 barnen mellan 2 och 15 år en bra skolgång med engagerade lärare, samtidigt som de kan erbjudas en bra kost!

Vårt hjälpprojekt där barnen fått mjölk till skollunchen har varit väldigt uppskattat. Förutom mjölk och mat har skolan genom hjälpprojektet genomfört ett skolbygge och dragit en vattenledning till skolan. Inköp av skolbänkar och skoluniformer har bland annat också kunnat finasierats genom oss.

 

Här ute i slummen finns inte pengarna att driva en sån här skola men med din hjälp gör vi det möjligt!

Bli Hjälpgivare!

Den största delen av vår hjälp går till St.Martins men även de övergivna spädbarnen på Kenya Childrens Home får del av vårt stöd.

Här är vi med och finansierar en del av deras mjölkersättning. om hjälpgivare  stöder du både St. Martins och KCH samt också skolan Destiny i Mathareslummen!

En misär utan hopp enligt många, men på skolan St. Martins försöker lärarna ge eleverna en tro på framtiden! 

Bli Fadder!

För 175 kronor i månaden blir du personlig fadder till en flicka eller pojke från Kibera som går på St.Martins School eller från Mathare och skolan Destiny Junior Education Centre. Du kan själv välja om du vill stödja en pojke eller flicka.

 

(Aftonbladet 1/10-2014)

Nominerade till Svenska Hjältar 2014

 

En väg framåt

En misär utan hopp enligt många, men på skolan St. Martins försöker lärarna ge eleverna en tro på framtiden!Många av barnen får sin enda måltid  under dagen här på skolan. Vilket gör att närvaron är hög!

Några av barnen bär på HIV och andra har mildare sjukdomar men som också kräver en god kost. Vårt hjälp- projekt har blivit väldigt bra mottaget och gett skolan ett lyft och med din hjälp kan det  ännu bättre!

Businesspartner

RP Förvaltning AB

Övriga Partners

 

Ditt företag??