Hoppa till innehåll

Bli fadder

De flesta av barnen på St. Martins School och Destiny Junior Education Centre kommer från väldigt fattiga familjer vilket innebär att skolorna inte får in så mycket skolavgifter som de skulle behöva. Men tack vare våra faddrar så får de verksamheten att fungera ändå!

Vi behöver fler faddrar och för 200 kr/månad så blir du personlig fadder till ett barn som går på St. Martins eller Destiny. Om du önskar kan du själv bestämma om det ska vara en pojke eller flicka och i vilken ålder. Faddergåvan går till skolavgiften och skoluniform för fadderbarnet och dessutom så ser pengarna till att många fler barn kan gå på skolan.

När fadderbarnet har tagit grundskoleexamen och ska börja på en secondary school så blir din gåva helt personlig för fadderbarnet. När skattereduktionen infördes så höjde vi fadderavgiften till 200 kr/månad vilket är det  lägsta insättningsbeloppet om man vill kunna få skattereduktion.

Vi har inte autogiro (kostnad) så försök få till en stående överföring från din internetbank.De funkar för dem flesta men går det inte så hör du av dig så har vi en speciallösning. Ca 10% av alla gåvor går till administrativa kostnader för Barn i Fokus.

Bli Fadder

Vill du bli fadder eller har frågor kontakta oss på:
070 492 20 91.
Om du önskar kan du själv bestämma om det ska vara en pojke eller flicka och i vilken ålder.